torstai 24. tammikuuta 2013

Cantina West

Testiryhmä: 2 aikuista, 2 lasta (7 kk, 3 v.)

Joulupyhien jälkeen kävimme syömässä Helsingin keskustan tex-mex klassikossa, ravintola Cantina Westissä. Ravintola on melko sokkeloinen, joten olimme tarkoituksella jättäneet rattaat kotiin. Naapuripöydän viereen sellaiset oli kuitenkin parkkeerattu, joten kyllä rattaidenkin kanssa sisään pääsee. Olimme pyytäneet syöttötuolia pöytävarauksen yhteydessä, mutta sellainen järjestettiin paikalle vasta, kun olimme istumassa pöytään.

Kolmevuotiaalle tuotiin oma, hauskannäköinen lastenlista. Varsinaista leikkihuonetta Cantina Westissä ei ole, mutta ravintolan sisustus on sen verran persoonallinen, että vanhemman lapsen aika kului ruokaa odotellessa hyvin, kun teimme pienen kierroksen ja ihmettelimme tex-mex -henkisiä koristeita. Vauvan purkkiruoka lämmitettiin pyynnöstä ja hän ehtikin syödä ennen muita.


Ruoka oli hyvää, lastenkin annos oli kooltaan varsin iso, eikä varmasti jätä hyvälläkään ruokahalulla varustettua muksua nälkäiseksi. Jälkiruoaksi tilasimme vielä lasten jäätelöannoksen, joka oli niin valtava, että meidänkin jäätelöä rakastava naperomme sai vain kolmasosan siitä syötyä.


Palvelu oli ystävällistä, joskin välillä vähän hitaanpuoleista. Voi siis olla hyvä idea ottaa lapsille jotain omaa viihdykettä mukaan. Toisen kerroksen tilavasta naistenhuoneesta löytyy hoitopöytä. Pyhäpäivänä ja päiväaikaan ravintolassa oli väljää ja noin puolet asiakkaista oli lapsiperheitä.


Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥ ♥  
Lasten kanssa liikkuminen:  ♥   
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥   Ei kommentteja:

Lähetä kommentti