Blogin uusien tuulien myötä jaamme blogissa välillä myös hyväksi koettuja reseptejä. Lapsiperheiden arki on välillä hektistä ja silloin nopeat mutta maittavat herkut kasvattavat suosiotaan. Seuraavan mozzarella-pestopiirakan ohjeen olemme alunperin löytäneet Alman blogista ja sitä on tullut testailtua niin juhlassa kuin arjessakin useaan otteeseen.
Piirakkaan tarvittavat aineet ovat:
painele piirakkapohja vuokaan, levitä pesto pohjan päälle, lisää viipaloidut mozzarellat ja tomaatit. Tämän jälkeen ripottele pinnalle juustoraaste, paahdetut pinjan siemenet ja basilikan lehdet. Paista piirakka 200 asteisessa uunissa puolen tunnin ajan.
Piirakkaan tarvittavat aineet ovat:
- 1 valmis piirakkapohja (esim. Myllyn paras)
- purkki pestoa (meidän pesto Ceestashopista)
- mozzarellapala (Buffala-mozzarellaa)
- mozzarellaraastetta
- 3 isoa tomaattia
- pinjansiemeniä
- tuoretta basilikaa
painele piirakkapohja vuokaan, levitä pesto pohjan päälle, lisää viipaloidut mozzarellat ja tomaatit. Tämän jälkeen ripottele pinnalle juustoraaste, paahdetut pinjan siemenet ja basilikan lehdet. Paista piirakka 200 asteisessa uunissa puolen tunnin ajan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti