keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Viikon resepti: Mozzarella-pestopiirakka

Blogin uusien tuulien myötä jaamme blogissa välillä myös hyväksi koettuja reseptejä. Lapsiperheiden arki on välillä hektistä ja silloin nopeat mutta maittavat herkut kasvattavat suosiotaan. Seuraavan mozzarella-pestopiirakan ohjeen olemme alunperin löytäneet Alman blogista ja sitä on tullut testailtua niin juhlassa kuin arjessakin useaan otteeseen.



Piirakkaan tarvittavat aineet ovat:
  • 1 valmis piirakkapohja (esim. Myllyn paras)
  • purkki pestoa (meidän pesto Ceestashopista)
  • mozzarellapala (Buffala-mozzarellaa)
  • mozzarellaraastetta
  • 3 isoa tomaattia
  • pinjansiemeniä
  • tuoretta basilikaa
Toteutus on varsin helppo:
painele piirakkapohja vuokaan, levitä pesto pohjan päälle, lisää viipaloidut mozzarellat ja tomaatit. Tämän jälkeen ripottele pinnalle juustoraaste, paahdetut pinjan siemenet ja basilikan lehdet. Paista piirakka 200 asteisessa uunissa puolen tunnin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti