maanantai 15. syyskuuta 2014

Legoja, kuppikakkuja ja lastenvaatelöytöjä Teurastamolla

Viikon vinkissä suosittelimme tällä viikolla Helsinki Design Weekin Lasten viikonloppua Teurastamolla. Tämä kyseinen tapahtuma todettiin viime vuonna niin kivaksi, että tälläkin kertaa poikkesimme koko testiryhmän voimin paikan päällä.



Sunnuntaina heti aamupäivällä Kalasatamassa oli mukavasti porukkaa, mutta ei kuitenkaan ruuhkaksi asti. Lapset (ja isit) rakentelivat tietysti hyvän tovin legoilla LEGO-työpajassa, mutta muutakin askartelua ja mukavaa puuhaa koko perheelle oli järjestetty. Etana Editionsin kuvitustyöpajassa sai askarrella hienot tikkuhahmot kotiinviemisiksi ja Pop up kemujen pisteellä pikku kondiittorit pääsivät euron maksua vastaan koristelemaan itse omat kuppikakkuset. Tämä koristeluidea täytyykin laittaa korvan taakse seuraavia lastenkutsuja varten, oli nimittäin sen verran hauskaa puuhaa kaikkien naperoiden mielestä.



Tänä vuonna HDW:n Lasten viikonlopun yhteydessä järjestettiin myös laadukkaiden lastenvaatteiden, -tarvikkeiden ja sisustustuotteiden myyntitapahtuma, Little Market. Ihania uutuuksia, mallikappaleita ja outlet-löytöjä olikin tarjolla ja muutama juttu lähti meidänkin matkaan. Mukavan aamupäivän kruunasi poislähtiessä mukaan saadut Lego-lehdet, joita luettiinkin ahkerasti loppupäivä.
Kävittekö te Lasten viikonlopussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti