Blogin kirjoittajat
Tervetuloa, kiva kun löysit meidät!

Olemme Hanne ja Kaisa, kaksi helsinkiläistä kolmekymppistä äitiä. Lasten matkassa -blogin tarina alkoi vuonna 2012. Olimme samaan aikaan hoitovapaalla ja huomasimme, että sekä lapsilla että meillä äideillä oli hauskaa toistemme seurassa. Aikamme lähiseudun leikkipuistoja koluttuamme ja toistemme luona kyläiltyämme ajatus reviirin laajentamisesta alkoi kiehtoa. Yritimme etsiä netistä tietoa lapsiystävällisistä retkikohteista, kahviloista ja lounasravintoloista - ja se olikin yllättävän vaikeaa! Niinpä päätimme itse alkaa selvittää, missä kaupungin ravintoloissa on leikkipaikka, mistä löytyy siisteimmät lastenhoitohuoneet, missä puistossa kannattaa käydä leikkimässä ja mihin museoon kehtaa viedä eloisan lapsikatraan.

Tuon vuoden 2012 jälkeen testiryhmämme on kasvanut yhdellä uudella jäsenellä, vauvoista on tullut taaperoita ja leikki-ikäisistä koululaisia. Hoitovapaapäivät ovat vaihtuneet työelämän kiireisiin ja arki rytmittynyt uudella tavalla. Takana on lukuisia ravintolalounaita, brunsseja ja kahvilakäyntejä, museovierailuja, sisä- ja ulkoleikkipuistoissa vietettyjä tunteja, kymmeniä lentomatkoja ja piipahduksia taidenäyttelyissä, kotieläinpuistoissa, nukketeatteriesityksissä ja konserteissa. Blogi on meidän matkapäiväkirjamme, muistutus siitä, että lasten kanssa tärkeintä ei ole matkan pituus, vaan se että uskaltaa lähteä.

Toivomme, että blogista on iloa ja hyötyä muille aktiivisille vanhemmille ja että se rohkaisee äitejä ja isiä liikkumaan, tekemään, näkemään ja kokemaan lasten kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti