tiistai 5. heinäkuuta 2016

Leikkipuisto Lahnalahti

Alkukesä on ollut niin kiireinen, että emme ole ehtineet juurikaan perinteisen kesäharrastuksemme, eli uusien leikkipuistojen testailun, pariin. Muutama viikko sitten kyläilimme kuitenkin Lauttasaaressa ja samalla reissulla piipahdimme Lahnalahden leikkipuistossa. Koska oli kaunis päivä, päädyimme testaamaan tällä reissulla vain puiston ulkotiloja.

Lahnalahden leikkipuisto sijaitsee Lauttasaaren sydämessä, osoitteessa Lauttasaarentie 40-42. Puistoon kuuluu melko laaja ulkoalue, josta on rajattu osa pienemmille lapsille. Testiryhmän pienin nukkui päiväunia koko ulkoilun ajan, joten pikkulasten alue jäi meiltä testaamatta. Eskarilainen, neljävuotiaat ja kaksivuotias viihtyivät kukin vähän erilaisia juttuja puuhaillen. Vanhinta kiinnostivat polkuautot, nuoremmat laskivat hyvät vauhdit antavasta liukumäestä ja leikkivät hiekkaleluilla. Myös hauska kiikku oli veljesten mieleen.


Puiston nurkalta keksimme lopuksi kaikkia junioreita yhtä lailla kiinnostavan kohteen; vesialtaat vesileluineen. Vaatteethan näissä uittopuuhissa kastuivat, mutta onneksi kesä kuivaa :).

Leikkipuisto Lahnalahti on avoinna koko kesän ja siellä on tarjolla myös maksuton puistoruokailu alle 16-vuotiaille arkisin klo 12.

Leikkipuisto Lahnalahti / Lauttasaarentie 40-42 / sisätilat avoinna ma-pe klo 9-16.30 (kesällä klo 9-16)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti