perjantai 15. heinäkuuta 2016

Tauko Taukotilassa

Minulla oli taannoin hetki luppoaikaa ja päätin piipahtaa Herttoniemen metroaseman läheisyyteen pystytetyssä Taukotilassa. Herttoniemen metroasema on vilkas ja sen läpi kulkee kymmeniä tuhansia ihmisiä päivittäin. Ympäristö ei ehkä ole aiemmin ollut se kaikkein viihtyisin, eikä olisi heti tullut mieleen jäädä istuskelemaan ja kaffettelemaan bussilaiturien tuntumaan, vanhaan kuljettajien taukotilaan. Mutta niin vain tapahtui!
Herttoniemeläiset kyläaktiivit ovat nimittäin laittaneet aseman tuntumaan pystyyn Taukotilan. Taukotila on kesäkahvila ja yhteisötila, jossa on vaihtelevia taidenäyttelyitä ja infopiste. Taukotilaan voi pysähtyä loikoilemaan riippukeinussa tai vain hörppäämään kupin kahvia pullan kera. Tilan voi myös vuokrata omaan käyttöön, jos esimerkiksi olisi tarvetta kokous- tai tapahtumatilalle. Omien akkujen lisäksi paikalla voi ladata lisäksi puhelimen akkua aurinkosähköllä toimivissa latauspisteissä.

Minä pistäydyin paikalla tällä kertaa ilman jälkikasvua, mutta myös pikkuväki on Taukotilaan erittäin tervetulleita. Kahvilan takaosasta löytyy pieni leikkinurkkaus ja aurinkoisella kelillä pihalla on lastenkin kiva riippua kangastuolissa. Myös Plastex on sponsoroinut tilaan ajanvietettä perheen pienimmille. Kannattaa ehdottomasti poiketa Taukotilassa pienellä levähdyshetkellä, mikäli kuulutte niihin kymmeniintuhansiin ihmisiin, ketkä Herttoniemen metroaseman läpi päivittäin kulkevat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti