tiistai 31. toukokuuta 2016

Tulevaisuutta etsimässä

Reilu kolme vuotta sitten olimme jännän äärellä. Olimme saaneet kutsun alkaa blogata Vauva-lehden nettisivuilla ja me - blogiuntuvikot - olimme tilaisuudesta innoissamme. Olimme ottaneet blogimme kanssa ison askeleen ja mieleinen harrastus muuttui osa-aikaiseksi työksi. Bloggaaminen on ollut välillä raskasta, mutta useimmiten kuitenkin antoisaa. Olemme nähneet ja kokeneet lasten matkassa niin paljon  - monet kokemukset olisivat varmasti jääneet kokematta ilman blogin olemassaoloa. Näin jälkikäteen voi monille kommelluksille naureskella ja kaiholla muistella aikaa, jolloin matkoilla reissasi vain vauvoja ja taaperoita. Lapset ovat kasvaneet ja niin myös - ainakin henkisesti ;) - me blogin takaa löytyvät äidit. Elämäntilanteet ovat muuttuneet ja perheen arkikin on saanut uudenlaisia suuntia. 
Olemme testailleet lukuisia museoita, ravintoloita ja leikkipuistoja. Kokeneet taidenäyttelyitä, konsertteja ja festareita. Viettäneet minuutteja ja taas minuutteja kuvailemassa ostoskeskuksien ja ravintoloiden wc-tiloja. Olemme itkeneet ja nauraneet samaan aikaan, kun olemme kuljettaneet karavaaniamme eteenpäin. Olemme kokeneet antoisia hetkiä ja ennen kaikkea pitäneet hauskaa.
Aika aikaansa kutakin sanoo sanontakin. Nyt on tullut meidän aika astua sivuun Vauva-lehden blogiskenestä ja siirtyä omillemme. Elämä lasten parissa ja matkassa jatkuu ja aiommekin palata blogin kanssa juurillemme, sinne mistä aloitimmekin. Olemme kiitollisia Vauvassa vietetyistä vuosista ja saamastamme kokemuksesta. Toivottavasti jatkatte Lasten matkassa ja tulette perässämme tuttuun osoitteeseen www.lastenmatkassa.fi. Ihan vielä tällä hetkellä uusi-vanha blogimme ei ole valmis, mutta aukeaa suurelle yleisölle kyllä piakkoin. Siihen asti seurailettehan meitä Facebookissa ja instassa @lastenmatkassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti