sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Stokke Steps syöttötuoli yli puolivuotiaalla vauvalla

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / STOKKE
Muistatteko, kun jokin aika sitten kerroin kokemuksistamme Stokke Steps syöttötuolista ja siihen yhdistetystä Bouncer-sitteristä? Tällainen yhdistelmä oli meillä käytössä vauvallamme jo ihan vastasyntyneestä saakka ja olimme siihen tosi tyytyväisiä. Oli ihana saada kuopus nostettua muun perheen tasolle ruokailuhetkissä ja muutenkin keittiöaskareita tehdessä. Meidän pienikokoinen tyttömme olisi viihtynyt sitterituolissa vielä muutaman kuukauden varmasti ihan hyvin, eikä sitterin painorajakaan (9 kg sitterikäytössä) paukkunut. Saimme kuitenkin Stokkelta testiin Baby Set -lisäosan ja bebemme ollessa noin 7 kuukauden ikäinen ja istumisen sujuessa jo melkoisen mallikkaasti, siirryimme tähän isompien vauvojen vaiheeseen. 
Nyt kun Stokke Steps syöttötuoli Baby Set -lisäosalla täydennettynä on ollut perheessämme käytössä kuukauden päivät, on hyvä aika kertoa kokemuksiamme tästä. Baby Set kiinnitetään syöttötuoliin kliksauttamalla se kiinni tuolin runkoon - helppoa kuin mikä, eikä erillisiä työkaluja tai ruuvien kiristelyä tarvita. Baby Setin selkänoja on säädettävissä syvyyssuunnassa kahteen tasoon, ihan pienelle ja sitten vauvan kasvaessa tilavammaksi. Baby Setissä on hyvät viisipistevaljaat ja tukeva etukaari. Baby Setin kanssa voi käyttää myös erillistä tarjotinta, mutta tästä meillä ei ole kokemusta. Setti on valkoista, kestävää muovia, joka on helppo pitää puhtaana. Tykkään myös siitä, että Baby Set on kevyt ja helppo irrottaa, jolloin tarvittaessa sen voisi vaikkapa huuhtaista puhtaaksi hanan alla. 
Stokke Steps -syöttötuoli on minusta tosi hyvän mallinen ja näyttää siltä, että vauvankin on siinä mukava olla. Meidän tytön lisäksi tuolia on testannut vuoden ikäinen serkkupoika, jonka ruokailut sujuivat myös hienosti tuolissa istuen. 
Kaiken kaikkiaan olemme olleet syöttötuolivalintaamme edelleen tyytyväisiä. Meillä on kaksi ruokapöytää, keittiössä pienempi pöytä oman perheen arkiruokailuja varten ja olohuoneessa isompi pöytä, jota käytetään pääasiassa, kun porukkaa on koolla enemmän. Kevyen tuolin siirtely on sujunut näppärästi tilanteen mukaan huoneesta toiseen. Stokke Steps on osoittautunut myös yllättävänkin tukevaksi. Kielloista huolimatta isoveljet nimittäin tuppaavat kiipeilemään ja temppuilemaan tuolilla, mutta eivät ole onnistuneet edes horjuttamaan tukevasti neljällä jalalla seisovaa syöttötuolia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti