torstai 19. toukokuuta 2016

Perhebrunssilla Lämmössä

Instagramin seuraajat voivatkin muistaa, että jatkoimme taannoin perinteisiä perhebrunsseja ja tällä kertaa meille uudessa ympäristössä Suvilahdessa. Lähdimme nimittäin koko suurella perheellä testaamaan miltä brunssi maistuu Ravintola Lämmössä. Testiryhmään kuului kaiken kaikkiaan 9 henkilöä ikähaarukkana vauvasta aikuisiin.
Ensivaikutelma ravintolassa oli hieman kaksijakoinen. Toisaalta väljät tilat houkuttelivat, kun matkassa oli niin liikkuvia lapsia kuin vauva vaunuineenkin. Korkea syöttötuolipino kertoi sen, että lapsetkin ovat paikkaan tervetulleita. Leikkipaikkaa tms ravintolasta ei kuitenkaan löytynyt, vaikka sellainen olisikin varmasti tilaan mahtunut. Toisaalta paikka näytti hieman, hmm, clubimaiselta. Sisätilan tumma sisustus ja aulassa olleet keikkamainokset kielivät enemmänkin rennosta paikasta. Pöytähopeita ja valkoisia pöytäliinoja Lämpö ei tarjonnut, mutta rennompi paikka sopiikin lapsiperheille ehkä paremmin.
Mitä brunssipöydästä sitten löytyi? Tarjonta oli runsasta! Tai ainakin sieltä löytyi juuri niitä elementtejä, jotka ruokkivat parhaiten blogiäitien makuhermoja. Uunituoreet croissantit ja leivät, erilaiset salaatit ja lisukkeet, munakkaat sekä jugurtit herkkuineen takasivat kyllä täyden vatsan brunssin päätyttyä. Tarjolla ei ehkä ollut mitään kovin speciaalia tai ennalta arvaamatonta, mutta hyviä perusvaihtoehtoja silti. Liekö nälkä ollut kova, mutta meidän poppooltamme ainakin brunssiherkkuja notkuva pöytä sai kiitosta. Äitien mielestä jonkin verran miinusta sai kuitenkin jälkiruokapöytä, joka oli aikalailla makeispainotteinen. Joo, itse tehdyt vohvelit maistuivat myös, mutta ehkä vatsa olisi kaivannut jotain pientä piiraspalaa. Lapset sen sijaan olivat innoissaan tarjoilupöydälle ”kaatuneesta” karkkikulhosta ja saivat varmasti sokerihumalansa päälle.
Ravintola Lämpö ja sen tarjoilema brunssi on saanut ihmisiltä hieman kaksijakoista mielipidettä. Toiset tykkäävät rennosta meiningistä ja paikan hinta-laatusuhteesta, toiset taas moittivat tylsää jälkiruokapöytää ja kylmiä ruokia. Meidän brunssimme osui juuri paikan avaushetkeen, joten pöydät todellakin notkuivat brunssitarjottavista. Meidän mielestämme tarjoilut maistuivat tuoreilta, eikä meille tullut lainkaan tunnetta, että söisimme jotenkin kylmiä tai ”eilisiä” tuotteita. Lisäksi brunssin hinta on varsin kohtuullinen, aikuiset 19e ja lapset 1,20e/ikävuosi, joten luulenpa, että testiryhmä päätyy Lämpöön vielä joskus uudestaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti