lauantai 30. huhtikuuta 2016

Vappuloistoa

Kevät on koittanut ja on aika juhlistaa sitä vappuhulinoiden merkeissä. Vappu merkitsee sitä, että kesäkin on jo ihan lähellä ja toivottavasti kohta saadaan vähentää hieman vaatekerroksiakin. Helsingissä on pitkin kaupunkia monia vapputapahtumia tänä viikonloppuna ja me listaamme niistä tähän muutaman.
> Havis Amandan patsas, eli Manta lakitetaan perinteisesti vappuaattona klo 18. Kaupungilla voi vappuaattona ja vappupäivänä nähdä myös erilaisia kulkueita ja muuta vapputunnelmaan virittävää ohjelmaa.
> Tänään lauantaina, vappuaattona, järjestetään jo kolmatta kertaa Linnanmäen oma Lasten vappu. Estradilla pääsee kuulemaan jazzahtavia muumilauluja ja vauhdikasta rokkia. Kello 18 lapsiperheet pääsevät osallistumaan Leikkivät Karhut -patsaan lakitukseen. 
> Alppilan kirkolla on tarjolla vappupäivänä taatusti lapsiystävällistä Vappubrunssia. Perheen pienimpiä varten on järjestetty puuhasteltavaa lastenhuoneeseen.
Vappushokkelo, eli Helsingin suurin vappuinen lastentapahtuma järjestetään 1.5. klo 10-17 Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa. Tapahtuman tarkoituksena on tarjota lapsille unohtumaton luontoelämys, sillä Shokkelossa he saavat katsoa ja kokeilla ihan itse. Jo 55. kerran järjestettävän Shokkelon tämän vuotisessa tapahtumassa on tarjolla tutustumista sademetsien saloihin.
Postauksen kuvat ovat viime vuoden Vappushokkelosta. Ainakin viimevuotisessa shokkelossa suurin osa rasteista oli ulkona, joten kannattaa pukea niin lapsille kuin itselleenkin tarpeeksi lämmintä vaatetta päälle :).
Me juhlimme tänä vuonna vappua ystävien kesken herkutellen ja hauskaa pitäen. Tunnelmia vappuilostamme voi seurata blogin instagramista @lastenmatkassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti