maanantai 4. huhtikuuta 2016

Parempi alku päivään - Aamiainen Sokos Hotel Presidentissä

Parhaita juttuja hotellilomissa ovat mielestäni paitsi yöpyminen puhtaissa, valkeissa lakanoissa ja vapautus kotitöistä sekä siivoamisesta niin hotellien ihanan runsas ja monipuolinen aamiaisbuffa. Aina ei ole mahdollista ottaa vapaata arjesta kokonaiseksi hotelliyöksi, mutta onneksi ne parhaat palat voi napsia päältä. Päivä lähtee heti paljon paremmin käyntiin, kun aamun aloittaa hotelliaamiaisella. Me teimme ystäväni kanssa näin yhteisenä vapaapäivänä. Paikaksi valikoitui Kampissa sijaitseva Sokos Hotel Presidentti, jossa oli tarjolla talvilomaviikkojen kunniaksi lasten aamiaisbuffet. 
Testiryhmän 2- ja 3-vuotiaat kaverukset huokaisivat ihastuksesta nähdessään lasten pöydän. Tarjolla oli muroja, keksejä, kaakaota, rusinoita, suklaapäällysteisiä donitseja ja muita herkkuja. Perusbuffan puolelta tankattiin alle ensin vähän terveellisemmin karjalanpiirakoita, kasviksia, hedelmiä ja leipää. Valmiiksi pilkottuja kasviksia ja värikkäitä hedelmiä olisimme toivoneet lastenkin pöytään, jonka antimet tällä kertaa olivat aika sokeripitoisia. Herkkujen lisäksi lasten pöydästä löytyi pillejä, ruokalappuja ja pienille ruokailijoille sopivia astioita.

Hotellin aamiainen nautittiin suuressa ja juhlavassa Presidentti-salissa, joka oli arkipäivänä varsin rauhallinen. Meillä oli matkassa kahdet lastenrattaat, jotka mahtuivat hyvin pöydän viereen parkkiin. Salin henkilökunnalla oli aikaa jäädä juttelemaan lasten kanssa ja aamiainen sujui kaikin puolin mukavan rennoissa merkeissä. Värikynien sekä Onni Oravan puuhapapereiden avulla muksut malttoivat istua hienosti pöydän ääressä meidän äitien vaihtaessa kuulumisia ja nauttiessa siitä, että kahvit ja teet sai kerrankin siemailla kupista kuumana. Näistä tunnelmista oli mukava jatkaa päivää. 
Sokos Hotel Presidentin aamiaisbuffetin hinta muille kuin hotellissa majoittuville asiakkaille oli 14,50 euroa. Testiryhmän pienistä lapsista ei mennyt maksua lainkaan, joten tämä ihana arjen luksus ei verottanut lompakoitakaan liiaksi.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti