torstai 14. huhtikuuta 2016

Lapsimessut tulevat

Lapsimessut tulevat taas ja Lasten matkassakin messuilee ainakin jo heti perjantaina. Ihanaa päästä jälleen tapahtumaan, jonne perheen pienimmätkin ovat oikein lämpimästi tervetulleita ja jossa monet pienetkin asiat on otettu huomioon. Tapahtuman nettisivuilla on listattu muun muassa paikat, joissa onnistuu lastenruokien lämmitys ja paikat, joissa pienimpien vaipat saadaan vaihdetuksi. Lapsimessuilla on paljon nähtävää ja koettavaa niin tuoreille vanhemmille, odottajille kuin pienille lapsillekin. Aiemmista vuosista tutulla Vekara-lavalla esiintyvät muun muassa Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri, Miina ja Manu, Muumit sekä Sepän Sirkuskoirat. Ilmaisia kasvomaalauksia tarjoaa Suomen suurin lastenkirppisketju Vadelmatarha ja leluja voi kierrättää MLL:n ja Marskin Muksujen järjestämällä lelujenkierrätyspisteellä. Lapsimessuille pystytettävässä Olohuoneessa pääsee kuuntelemaan asiantuntijoiden luentoja lapsiin, parisuhteeseen ja lapsiperheen arjen haasteisiin liityvistä asioista. 
Viime vuonna Lapsimessuilla askarreltiin ja pelattiin koripalloa
Meidän messutärpit koostuvat seuraavista
# Mitä olisikaan elämä ilman pitsimekkoa? Lumoanin pitsimekot miellyttävät sekä äitiä, että pikku prinsessoja. Messuille suunnataan myös katsastamaan pienten mokkasiinien Lumoan edition.
# MioMao Clothingin haalari on ollut meillä kovassa käytössä ja nyt olisi kiva mallata uusia parkatakkeja. Olisiko meidän lastennaulakossa vielä yksi MioMao parkan kokoinen aukko.. hmm..
# Gugguun osastolta täytyy ehdottomasti käydä nappaamassa muutamat trikoovaatteet matkaan. Ja voihan se olla, että uusi lippiskin istuisi kuin nakutettu meidän pikkuneidin päähän..
# Ombrellinon osastolta voisi käydä katsastamassa jos siellä olisi tarjolla lapsiystävällisiä Nailmatic-kynsilakkoja
Lapsimessut järjestetään Helsingin messukeskuksessa tulevana viikonloppuna 15.-17.4. yhtäaikaa Kädentaito, OutletExpo, Eläinystäväni (la-su) sekä Model Expon kanssa. Tarkemmat aukioloajat ja lippujen hinnat voi tarkistaa täältä
Meinaatteko te suunnata Lapsimessuilta ja mikä on teidän target-osasto?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti