keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Lapsimessut (+ARVONTA)

Ihan pian koittaa taas viikonloppu, joka kerää Helsingin Messukeskuksen täyteen lastenvaateintoilijoita, touhukkaita naperoita vanhempineen, odottavia äitejä puolisoineen ja muitakin, joita lapsiperhe-elämä jollain lailla koskettaa. Kyseessä on siis Lapsimessuviikonloppu 10.-12. huhtikuuta. Samaan aikaan järjestetään myös Kädentaito, OutletExpo, PetExpo (la-su) sekä Model Expo. Messukeskuksen ovet avautuvat yleisölle perjantaina 10. päivä klo 9.
Tutkailimme messujen ohjelmaa vähän etukäteen ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, ainakin näillä osastoilla täytyy pyörähtää:
Helsingin poliisilaitoksen osasto 6d111 ja Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen osasto 6g101. Poliisiauto ja paloauto - nämä klassikot ovat olleet joka vuosi meidän lasten suosikkeja, joten piipaa-autojen luona pysähdytään varmasti tälläkin kertaa.
Pajulahden peuhualue (6m119), Halisko-liikuntarata (6c111)  ja Snadi Stadi (6d139). Temppu- ja touhuradat tarjoavat tervetulleen liikuntatuokion messupäivän lomassa.
Ahvenanmaan osasto (6k129). Luvassa aarrekarttoja, tatuointeja ja Peppi Piraatti, ohoj, tänne meidän pikkupiraatit haluavat varmasti!
Miinan ja Manun musiikkituokiot Vekara-lavalla. Miina ja Manu -kirjat ovat meillä suosittua lukemista, joten mahdollisuutta nähdä kissakaverukset ihan livenä ei vaan voi jättää väliin.
Loppuun muutamat tärpit äideille:
Gugguu (6d151), Papu (6d189), Punavuoren peikko (6d170), MioMao Clothing (6e160), Mainio (6e171),Lumoan (6e180). No ne ihanat lastenvaatteet ja messutarjoukset. Viime vuonna ainakin Gugguun kivoja collegevaatteita kertyi ostoskassiin.
Piccu (6g168). Suomessa suunniteltu ja valmistettu kodintekstiilisarja kuulostaa ja näyttää lupaavalta.
Odottajan Olohuone. Tuhti tietopaketti odottaville ja vauvojen vanhemmille. Aiheita mm. lasten nimeäminen, raskausajan ruokavalio, synnytys ja imetys.
Meidän testiryhmämme on osallistunut Lapsimessuille jo useampana vuonna. Tällä kertaa, kuten viime vuonnakin, olemme päässeet Messukeskuksen virallisten Lapsimessubloggaajien joukkoon ja saimme blogin lukijoille arvottavaksi kaksi kappaletta kahden messulipun pakettia. Arvonta suoritetaan tällä kertaa Facebookin puolella, klikkaa siis itsesi blogin FB-sivuille ja osallistu arvontaan. Messuilla nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti