maanantai 16. helmikuuta 2015

Helppo lounas Hakaniemessä

Jokin aika sitten kerroimme blogissa vierailusta hakaniemeläisellä lastentarvikemyymälä/-kirppis Ipanaisella. Tarmokkaan shoppailun ja leikkipaikalla leikkimisen jälkeen alkoivat testiryhmäläisten vatsat murista lounasajan merkkinä. Leikki-ikäinen, uhma- tahtoikäinen taapero ja yksi äiti - mihin siis suunta? Lähinurkilla olisi ollut muun muassa Hese ja uusiin tiloihin muuttanut Silvoplee, mutta muistin, että Ympyrätalon Rosso on meiltä jäänyt blogin puitteissa testaamatta ja hyvällä onnella paikasta löytyisi leikkinurkkakin leikin makuun päässeelle kaksikolleni.
Meidät ohjattiinkin sisäänkäynnin jälkeen kohti ravintolan takaosaa, josta se kaivattu leikkipaikka kaupparekvisiittoineen ja peliruutuineen löytyi. Ennen kuin piirustuspelin äärestä alkoi kuulua kotoisaa nahistelua siitä, kumman vuoro on valita värit ja painaa ruutua, malttoivat lapset esittää toiveet lounasruoan suhteen. Yksimielisesti molemmat naperot valitsivat pizzaa. Tonnikalaa ja mozzarellaa, kiitos! Lapset jakoivat lasten listalta pitsan ja minäkin päädyin samalle linjalle, tosin a la carte -listalta. Juomiksi maitoa ja vettä. Lasten aterimet, mukit, pillit, mikro ja syöttötuolit oli sijoitettu kätevästi samaan kohtaan ja niitä pystyi tarvittaessa itsekin hakemaan ja käyttämään. 
Lounasaikaan aterian sai aloittaa salaattipöydästä ja leipääkin olisi ollut tarjolla. Seurueemme tyytyi kuitenkin täyttämään vatsat pizzalla. Leikkipaikan läheisyydessä oli muitakin lapsiperheitä, joten lounas sujui leppoisissa merkeissä. Syödessä oli kiva ihastella ikkunasta avautuvaa maisemaa kohti Tokoinrantaa ja sen leikkipuistoa. Kuopus ilmoittikin haluavansa heti ruoan jälkeen puistoon leikkimään ja puiston vaihtuminen Stockmannin vaateosastolle äidin asioiden perässä vaati pientä keskustelua :).
Lopuksi testattiin vielä wc-tilat. Invavessan ovessa oli myös lastenhoitohuoneen merkki, mutta ovi oli lukossa, enkä saanut ketään henkilökunnasta avaamaan sitä siihen hätään, joten tyydyimme tavalliseen naistenvessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti