torstai 2. heinäkuuta 2015

Laiturilla kuivin jaloin


Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston info- ja näyttelytila Laituri toimii Kampissa, vanhan linja-autoaseman rakennuksessa. Laiturille on kaikkien helppo tulla (veloituksetta) ja aukioloajatkin ovat melko pitkät (arkisin klo 10-19 ja lauantaisin klo 12-16). Laiturilla pääsee tutkimaan alati muuttuvaa kaupunkikuvaa ja tutustumaan voimassa oleviin kehityshankkeisiin. Me olemme kokeneet useampaan kertaan paikan miellyttäväksi paikaksi vierailla myös lasten kanssa. Melko tiuhaan vaihtuvista näyttelyistä on löytynyt useampia lapsen mielelle sopivia, ja aikaisemmista vierailuistamme voikin lukea täältä ja täältä.



Tällä kertaa suuntasimme Laiturille askartelemaan paperiveneitä. Tilassa on esillä vielä syyskuun 12. päivään asti Veteen piirretty viiva -näyttely, joka esittelee Helsingin 130 kilometrin pituista, kaikille avointa rantaviivaa. Me kävimme katsastamassa näyttelyn lauantaina, jolloin lapset pääsivät osallistumaan myös Paperivene-työpajaan. Työpajoja järjestetään vielä heinäkuun ajan joka lauantai klo 14. Paperiveneiden lisäksi työpajasta tarttui mukaan itsetuunatut rantapallot ja omat tarranjäljet jäivät lattialla olleeseen isoon Helsingin karttaan.



Ensi lauantaille on lupailtu helteistä keliä, joten viikon vinkkinä Paperivene-pajassa voi piipahtaa vaikka ennen suuntaamista jollekin Helsingin yli 20 uimarannasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti