torstai 25. kesäkuuta 2015

Seikkailemassa Vierumäen Flowparkissa

Me aloitimme taannoin kesäkauden viettämällä rennon viikonlopun Vierumäellä, jossa puitteet tarjoavat hurjan paljon erilaisia aktiviteetteja kaiken ikäisille. Se lasten mielestä odotetuin aktiviteetti oli seikkailupuisto Flowpark. Flowparkin kerrotaan olevan ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa pääsee testaamaan kestääkö kantti. Seikkailuratoja oli useita, neljään eri vaikeustasoon luokiteltuina. Radat koostuvat erilaisista tehtävistä, joita ovat muun muassa liaanihypyt, vaijeriliu'ut ja heiluvat polut. Radoille ei tarvita ennakko-osaamista, mutta ennen aloittamista puetaan kypärät ja valjaat päälle ja käydään turvallisuusohjeet läpi. Seikkailuradat on tarkoitettu yli 7-vuotiaille, mutta Vierumäen Flowparkista löytyi junioriväen onneksi myös Skidi-rata, jolle alle 7-vuotiaatkin pääsivät seikkailemaan.



Skidi-rata sisälsi ainoastaan kaksi erilaista rataa, mutta meidän alle kouluikäisistä koostunut testiryhmä sai niihinkin purettua seikkailuinnon helposti. Radat olivat melko haastavia ja myös eskarilainen tarvitsi radan suorittamisessa välillä aikuisen apua. Skidi-radan pääsymaksu oli 13 euroa ja sillä sai siis suorittaa kahta erilaista lastenrataa niin monta kertaa kuin halusi. Päivälippu isojen radoille maksaa 23 euroa.



Testiryhmän lapset viihtyivät Flowparkin seikkailuradoilla hyvin, mutta vanhemmat muistelivat kaihoisasti kotoista, Korkeasaaren läheisyydessä sijaitsevaa seikkailupuistoa. Seikkailupuisto Korkeessa lapsi pystyi suorittamaan lastenratoja jopa itsenäisesti, eikä aikuisen tarvinnut koko aikaa kulkea rinnalla. Vai oliko se Vierumäellä vain harjoituksen puutetta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti