maanantai 3. marraskuuta 2014

Kolme pientä elefanttia Intiassa

Palataan vielä yhden postauksen verran alkusyksyn leikkipuistotestausten tunnelmiin. Sateinen marraskuinen maanantaihan on juuri sopiva ajankohta äkkipyrähdykselle Intiaan. Kumpulassa, metsikön reunassa sijaitsee alueen vehreä keidas, leikkipuisto Intia, jonne teimme syyskuussa päiväretken kavereiden kanssa. Leikkipuisto Intiassa on kaupungin järjestämää ohjattua toimintaa sekä sisä- että ulkotiloissa ja toki puisto on avoinna myös omatoimisille leikkijöille.


Meillä oli testipäivänä ohjelmassa ulkoilua. Intian puisto on tilava ja erilaisia kiipeilytelineitä, keinuja, liukumäkiä ja muita leikkivälineitä on sijoitettu ryhmiksi useampaan paikkaan. Lapset nauttivat myös isoista, avarista kenttäalueista, joilla oli tilaa juosta. Pieniin pihoihin tottuneille kaupunkilaisnaperoille tämä tuntuu olevan luksusta, siihen malliin kikattaen lapsukaiset nimittäin kirmasivat pitkin puistoa.Juoksemisen lisäksi lapset viihtyivät erityisesti kummun päälle rakennetussa liukumäessä, ison leikkiauton parissa sekä pallopelikaukaloksi muutetussa kahluualtaassa. Myös puiston teemaan sopivat kyltit ja puiset elefantit ihastuttivat testiryhmäämme. Leikkipuiston sisätiloihin emme tällä reissulla tutustuneet vessapiipahdusta perusteellisemmin, mutta ilmojen edelleen viiletessä sielläkin saisi varmasti ajan kulumaan.

P.S. Intian puiston lähinurkilta löytyy parikin kivaa puotia, lastenvaate- & lastentarvikekirpputori Vekarakirppis (lue postauksemme paikasta täältä) sekä uutta ja second handia myyvä Hippula, joissa kannattaa käväistä vaikkapa puistoreissun jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti