tiistai 4. marraskuuta 2014

Hohdokasta golfia miniväelle

Pohdimme perhepiirissä muutamia viikkoja sitten mitä kivaa puuhaa keksisimme puolipyöreitä täyttävän perheenjäsenen juhlapäivälle. Tarkoituksena oli keksiä aktiviteetti, joka sopisi kirjaimellisesti vauvasta vaariin. Pitkien pohdintojen jälkeen päädyimme lopulta varaamaan ajan Vantaan Flamingossa sijaitsevaan West Coast Hohtogolfiin.

Flamingon Hohtominigolfin sanotaan olevan ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa. Radat sijaitsevat pimeässä, neonvaloin koristellussa huoneessa ja jokaisella radalla on erilaisia ja yllätyksellisiä tehosteita. Nähtävää ja koettavaa siis riittää!Kuinka olut- ja siiderimainoksin varusteltu hohtominigolfrata sopii sitten pienten lasten kierrettäväksi? - Ihan hyvin, ainakin keskellä sunnuntaipäivää. Turha nipotus ja tarkka pisteiden lasku unholaan ja lapsille sopivan kokoiset mailat ja pallot käteen. Ja yllättävän hyvin pienetkin suoriutuivat haastavista radoista ja monta hole-in-oneakin nähtiin kaikilla, kolmevuotiaasta lähtien. Lasten golfausintoa lisäsi entisestään radoilla olleet tehosteet ja mikä olikaan sen hauskempaa kuin saada Ducati pärisemään tai avaruusraketti ilmaan.

Lapset otettiin heti sisääntulossa hyvin huomioon, kun henkilökunta tarjosi joukon nuorimmalle kulosuojaimia lainaksi. Ratojen välissä mahtui hyvin liikkumaan myös rattailla ja meidän poppoon nuorimmainen istuikin tyytyväisenä menopelinsä kyydissä Peltorit korvilla. Minigolf-kierroksen neljä rataa sijaitsee kauhualueella, jota ei suositella alle 9-vuotaille lapsille. Porukan mitään pelkäämätön eskarilainen lähti alueelle rohkeasti isänsä seurassa, mutta tuli samaa reittiä takaisin hyvinkin nopeasti. Äiti ei alueelle uskaltanut edes vilkaista.Erillisiä lastenhoitotiloja alueelta ei löydy, mutta henkilökunnan kanssa jutellessa on mahdollista käydä Flamingon hoitotiloissa kesken peliajankin. Flamingon Hohtogolfin tiloissa voi järjestää myös synttärijuhlia ja paikalla olikin meidän kanssa samaan aikaan runsaasti ala-aste -ikäisiä poikia. Aukioloajat ja hintatiedot voi tarkistaa paikan nettisivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti