perjantai 8. toukokuuta 2015

Salsaa ipanoille + ARVONTA

Ipanapa Recordsin levyt ovat meillä kovassa käytössä. Lapsia jaksaa yhä uudelleen ja uudelleen naurattaa Lauri Tähkän laulamana "pierua housuihin töpröttelee" ja englantia opiskellaan iloisesti Palefacen Hip hoppii englantii -räpin avulla. Eipä tarvinnut siis kahta kertaa miettiä, kun Mellakka Helsingistä tarjottiin meille Ipanapa Recordsin uusinta, Salsanamia-levyä kuunneltavaksi. Sopivasti ennen vappua postilaatikko kolahti ja saimmekin vappubileisiin oivaa musiikkia.
Salsanamia -levy tarjoaa lapsille riimiteltyjä loruja kuubalaiseen musiikkiin yhdistettynä. Alkusoinnut tuntuivat perinteisiin lastenlauluihin tottuneille naperoille hieman vierailta, mutta pian alkoivat pikkujalat vipattaa ja tanssilattia täyttyi. Äidit sen sijaan pääsivät heti zumbatunnilta tuttuihin fiiliksiin. Afrokuubalaista musiikkia sisältävä Salsamania-yhtyeen esittämä Salsanamia voi olla tuttu myös äideille ja iseille, sillä levy on julkaistu ensimmäisen kerran jo 25 vuotta sitten. Sukupolvelta toiselle vai miten se nyt meni :)
Jotta myös te lukijat saisitte kunnolla käsityksen Salsanamia-levystä, saimme mahdollisuuden arpoa levyjä teillekin. Palkintoina on kolme kappaletta Salsanamia-levyä ja arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen tai tykkäämällä postauksesta Facebook-sivuillamme. Muistathan jättää kommenttikenttään myös tunnistettavan nimimerkin tai sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaikaa on 13.5.2015 asti. Onnea arvontaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti