lauantai 29. joulukuuta 2012

Ravintola Mario, Itis

Testiryhmä: kaksi aikuista, kaksi lasta ( 3 kk ja 1 v 4 kk)

Lasten kanssa ostoksille lähdettäessä tulee usein kohteeksi valittua jokin kauppakeskus, koska ne ovat helppoja liikkua rattaiden kanssa, eikä niissä tarvitse harrastaa sitä ainaista pukemisrumbaa jatkuvasti. Kauppakeskus Itis on tällä hetkellä suurien muutosten keskellä, kun vanhoja tiloja remontoidaan entistä viihtyisimmiksi ja liiketarjontaakin lisätään entisestään. Remonttia uhmaten kauppakeskuksessa on tullut kuitenkin vierailtua useamman kerran viimeaikoina.

Eräänä päivänä päätimme testata Itiksessä sijaitsevan, meille uuden ravintolan nimeltään Mario. Ravintola löytyy kauppakeskuksen toisesta kerroksesta, ns. ravintolamaailmasta. Ravintola ja sen konsepti olivat testiryhmälle uusi tuttavuus, mutta ihan miellyttävä sellainen. Asiakkaat menivät tiskille, tekivät tilauksensa ja saivat mukaansa "kapulan" mikä alkoi pirisemään kun ruoka on valmis. Tämän jälkeen asiakas noutaa ruuan itse lämpölamppujen alta ja palauttaa "kapulan" tiskille. Tapa oli ihan kätevä, varsinkin kun aikuisia oli mukana kaksi, jolloin toinen pystyi jäämään lasten seuraan sillä aikaa kun toinen haki ruuat. Muuten jos liikenteessä on vain yksi aikuinen lapsien kanssa ja ravintola on kovin täynnä, voi ruokien noutaminen itse olla haastavaakin.

Ruoka oli ihan maittavaa, ei mikään suuri elämys, mutta ei kai kauppakeskuksen ravintoloissa tarvitsekaan olla. Ravintolan parasta antia taisi kuitenkin olla leikkipaikka, missä reilun vuoden ikäinen taapero viihtyi vallanmainiosti. Syöttötuolit löytyivät ja kahdet rattaat saatiin helposti pöydän viereen, varsinkin kun ravintola oli päiväsaikaan melko tyhjä. Positiivista oli myös se, että ravintola sijaitsi ravintolamaailman taaimmaisessa nurkassa, jolloin siellä oli hieman rauhallisempaa. WC:tä tai omaa lastenhoitohuonetta ei ravintolasta löytynyt, mutta Itiksen yleinen sekä Stockmannin sisällä oleva lastenhoitohuone ovat melko lähellä ja samassa kerroksessa.


Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥ ♥  ♥ 
Lasten kanssa liikkuminen: ♥ ♥   
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥  

1 kommentti :

  1. Mielenkiintoinen tieto! En ole aiemmin tiennyt tuollaisesta ravintolasta Itiksessä. Vaikka ei pieniä lapsia ole, niin voisihan tuota kokeilla!

    VastaaPoista