sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Lasten joulurieha

Testiryhmä: kaksi aikuista, neljä lasta ( 6 kk - 4 v )

Helsingissä Kampin Narinkkatorilla vietettiin Lasten jouluriehaa joulukuun puolessa välissä. Tapahtumassa oli monenlaista nähtävää sekä lapsellisia esiintyjiä aina Herra Hevisauruksesta Muumeihin. Testiryhmämme oli paikalla perjantaina, jolloin porukkaa oli sopivan väljästi, eikä esimerkiksi lasten talvitivolin laitteisiin tarvinnut juurikaan jonottaa.

Tapahtumassa sai sekä tärkeää tietoa liikenneturvallisuudesta kun pienet lapset ovat kyydissä että erilaisia tuotenäytteitä lapsille maittavista syömisistä. Retki olikin niin "tuottava", että sillä saatiin helposti lasten välipalahetki kuitattua.Maskottien lisäksi eniten lasten mieleen taisi olla alueella ollut lasten talvitivoli. Alueella oli kolme huvipuistolaitetta, mihin lapset saivat mennä hurvittelemaan ilman maksua. Karuselleissa viihtyivät lapset 1,5v - 4v hyvin, ainoastaan nuorimmainen (6 kk) joutui tyytymään sivusta seurailuun, koska laitteet eivät kestäneet aikuisen painoa.


Liikenneturvan toimipisteestä myös äidit saivat glögiä lämmikkeeksi. Tapahtuma oli testiryhmälle positiivinen yllätys. Kaikkiin esityksiin ja torilla olleisiin huvipuistolaitteisiin oli vapaa pääsy (mikä olikin aluksi hieman vaikea uskoa todeksi :)), eikä tapahtumasta näin ollen jäänyt lainkaan rahastamisen maku.Lasten matkassa suosittelee!


Lompakkoystävällisyys: ♥  ♥ ♥ 
Lasten kanssa liikkuminen: ♥ ♥ ♥  
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti